رئیس دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه مرحوم روستاآزاد یک انسان مسألهمحور بود، تصریح کرد: مرحوم روستاآزاد برای تعریف پایاننامهها و رسالههای مقاطع تحصیلات تکمیلی به حل مسائل کشور توجه میکرد.
به گزارش دبیرخانه جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد، عباس موسوی در آیین اعطای جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد که امروز، دوشنبه، ۱۲ آذر ماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، اظهار کرد: سابقه دوستی من با مرحوم روستاآزاد به سال ۱۳۷۵ باز میگردد. در آن بازه زمانی، ایشان در دوره کارشناسی تحصیل میکرد و به دنبال یک طرح تحقیقاتی با موضوع ارتباط با صنعت بود.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه دوراندیشی از ویژگیهای بارز مرحوم روستاآزاد بود، خاطرنشان کرد: کارنامه علمی روستاآزاد بیانگر این است که طرحهای برای تحقیقات گوناگون معرفی کرده است. طرحهای پژوهشی روستاآزاد برای حل مسائل کشور است.
عضو هیاتعلمی دانشگاه صنعتی شریف توضیح داد: مرحوم روستاآزاد برای تعریف موضوعهای پایاننامههای دوره کارشناسیارشد و رسالههای دکتری به مسائل جامعه توجه میکرد؛ به عبارت دیگر، ایشان یک انسان مسالهمحور بود. با توجه به اینکه ایشان مساله محور بود، در تعریف پایاننامهها و رسالههای مقاطع تحصیلات تکمیلی به مسائل کشور و مشکلات جامعه توجه میکرد.
موسوی با بیان اینکه مرحوم روستاآزاد، نظام حکمرانی دانشگاه را در زمان مسئولیت خود در دانشگاه شریف تغییر داد، گفت: جریانسازی در توسعه و گفتمان و ادبیات فناوری حاصل تلاشهای وی است.
این استاد دانشگاه در پایان توضیح داد: بررسیها بیانگر این است که تعداد قراردادهای دانشگاه شریف با صنعت در زمان مدیریت ایشان افزایش یافت. همچنین نسبت درآمدهای اختصاصی دانشگاه در زمان مسؤولیتش یک به یک بوده؛ منظور از درآمد یک به یک این است که درآمدها دانشگاه از طریق درآمدهای ارتباط با صنعت رشد کرده است.
انتهای پیام