رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه هنگامی که افرادی که در حوزه فناوری فعالیت میکنند در کانون توجه قرار میگیرند و دیده میشوند، سبب استمرار فعالیت آنها میشود، اظهار کرد: من بر این باور هستم که جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد با توجه به بضاعت خود توانسته است به فناوران توجه کند.
رسول جلیلی در گفتوگو با دبیرخانه جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد، با بیان اینکه مرحوم روستاآزاد از دغدغهمندان حوزه فناوری بود، اظهار کرد: ایشان از دغدغهمندانی بودند که ارتباط میان آموزش، پژوهش و فناوری را ایجاد کرد و سبب ارتقا دانشگاه صنعتی شریف شد.
وی ادامه داد: مرحوم روستاآزاد بر این باور بود که مقاله میبایست منجر به فناوری و فناوری نیز به صنعت منجر شود و صنعت برآمده از این چرخه را نیز وارد بازار کند. ایشان برای تحقق ترویج فرهنگ تبدیل مقاله به محصول بسیار تلاش کرد و به همین دلیل، شخصی بسیار منحصربفرد به حساب میآید.
رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد توضیح داد: مرحوم روستاآزاد همواره به مسائل کشور و دانشگاهها را که با حوزه فناوری مرتبط هستند را در کانون توجه قرار میداد و برای حل این مسائل با استفاده از ظرفیت نخبگان به صورت فرآیندی بسیار تلاش میکرد.
جلیلی با بیان اینکه هدف اصلی جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد دیده شدن است، خاطرنشان کرد: افرادی که در حوزه فناوری و حکمرانی فعالیت میکنند، میبایست مدتهای بسیار به دور از اذهان عمومی به فعالیت خود ادامه دهند اما نکته مهم و اساسی این است که فعالیت این افراد میبایست در یک برهه زمانی توسط دیگران دیده شود. هنگامی که افرادی که در حوزه فناوری فعالیت میکنند در کانون توجه قرار میگیرند و دیده میشوند، سبب استمرار فعالیت آنها میشود.
رئیس سابق دانشگاه صنعتی گفت: هنگامی که افراد در کانون توجه قرار میگیرند نه تنها سبب افزایش انگیزه فرد میشود بلکه سبب ایجاد انگیزه در دیگران نیز میشود. به طور قطع، فناوران را نمیتوان هر روزه در کانون توجه قرار داد و از آنها تجلیل کرد. من بر این باور هستم که جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد با توجه به بضاعت خود توانسته است به فناوران توجه کند.